(Expired) PaytmMall Offer: Get Rs.100 Free Recharge in All Number (All Users)

Here is biggest loot of the week. Get Rs.100 free recharge in all number. The offer is valid for all users. All users means old users as well as new users. You will get cashback instantly. You just have to do recharge by applying promo code. So what are you all waiting for, just grab the offer. Continue reading

Paisaget TeaBox Offer: Get TeaBox Worth Rs 500 For Free (Free Loot)

Paisaget TeaBox Offer: Hello Guyz Today I Am Back with New Free Deal. Where You Can Buy Some Tea (Chai) Free of Cost Worth Rs 500. Here You Can Loot Punjabi Masala Chai, Assam Masala Chai, Darjeeling Summer Chinary Black, Bombay Cutting Tea etc For Free. So Friends Follow Below Steps & Enjoy This Free Loot. Continue reading

(Update) Tez App New Offer: Send Rs 5000 & Get Chance to Earn Upto Rs 5000

Tez App: Dear Friends Today I am Sharing a Big Bank Cash Loot. Google is Launching A New App Named Tez App (App Provided by Google) Which is providing Upi Services with Refer & Earn Programm. Its Giving Rs 51 on Signup & Rs 51 Per Refer by Sending Rs1 Via Upi to Anyone. Signup and Referral Cashback is Redeem in bank within Automaticaly within 48 hours. Read Full Step Below how to Earn Bank Cash from Tez App. Continue reading

PaytmMall Offer: Get Mobile Phone OTG Connect Kit For Free (Proof)

PaytmMall Offer: Hello Guyz Here is Loot on MobileRechargeTricks.com Buy Mobile Phone OTG Connect Kit From Paytmmall & Get 100% Cashback in Paytm Wallet. Means You Will Get This Product For Free. Offer is Valid On 1st Time Shopping From PaytmMall App. Just Go to Below Link & Buy This Product For Free. Continue reading

Amazon One Plus 5T Quiz Answers

(All Answers) Amazon One Plus 5T Quiz: Answer & Win One Plus 5T Smartphone

Here is Amazon One Plus 5T quiz by answering which you can win free One Plus 5T Smartphone. You just have to answer five questions.

There are a total of 5 (Five) Prize(s) that will be given under this Contest. The Prize will be delivered to the winner on or before 25th March 2018.

So without wasting time let’s get started.

Amazon One Plus 5T Quiz Answers

How To Participate In Amazon One Plus 5T Quiz

1) First click here to download Amazon app

2) Now install and after installing the just open the app and login/sign up there

3) In the home page, you will able to see a banner of Amazon One Plus 5T Quiz just click on it

4) Finally, click on ” Start ” and start the quiz. Answers are given below.

Amazon One Plus 5T Quiz Answers

1) The Lava Red color on the OnePlus 5T is inspired by what?

Ans: Dynamic nature of lava

2) OnePlus 5T is powered by which processor?

Ans: Snapdragon 835

3) What is the RAM configuration of the OnePlus 5T Lava Red variant?

Ans: 8 GB

4) What are the primary Dual camera specifications on the OnePlus 5T?

Ans: 16MP + 20MP

5) When does the sale start for the OnePlus 5T Lava Red edition?

Ans: 20th January 2018, 12 noon

(All Answers) Amazon Gift Card Contest – Win Rs.1000 Amazon Pay Balance

Enjoy Amazon LG Quiz Answers by playing the quiz. In this quiz you will get Rs.1000 Amazon pay balance and there will be 200 winners who will get Rs.1000 pay balance. The quiz will run till 10th of January, 2018 and in this quiz you have to answer five questions. So let’s get started.

Also read, Shopping Post: Upload Bill & Get Free Rs.25 Paytm Cash + Refer & Earn Rs.25 [ Proof Added ]

Amazon Gift Card Quiz Answers

How To Participate At Amazon Gift Card Quiz

1) First click here to download Amazon app

2) Now install and open the app and login/sign up there

3) In the home page, you will able to see a banner of Amazon Gift Card Quiz click on it

4) Finally, click on ” Start ” and start the quiz. Answers are given below.

Amazon Gift Card Quiz Answers

1. Once claimed, Amazon Gift Cards get added as Amazon pay Balance.

Ans.- True

2. The Amazon Gift Cards store in India does NOT include cards for which of these occasions?

Ans.- Black Friday

3. Amazon Gift Card are NOT available in which of the following physical formats?

Ans.- Kryptonite

4.The recently launched ‘Schedule e-gift cards’ feature allows you to schedule email Gift Cards for a future delivery date of up to 3 months.

Ans. True

5. Which of the following is NOT a benefit of using Amazon Email Gift Cards?

Ans.- Free hugs with every purchase.

Amazon Gift Card Quiz Contest Conditions

  1. This Contest will commence on 20th December 2017 from 12:00:01 a.m. (IST) to 10th January 2018 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 200 (Two hundred) participants will be selected as winners by a random draw of lots. A total of 200 (Two hundred) participants will be selected as winners of the Contest.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning Rs.1000 as Amazon Pay balance (hereinafter referred to as “Prize(s)”).